SZC logo

Debreceni Szakképzési Centrum

OM kód: 203033/013 | 4027 Debrecen, Vénkert u. 2.

Intézmény logo

Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2025. ápr. 9.


DSZC Kereskedelmi

    Nyelvi verseny a Barossban

    Nyelvi verseny a Barossban A DSZC Baross Gábor Technikum és Szakképző Iskola és Kollégium rendezett - a már korábban elindított hagyomány folytatásaként - angol és német nyelvi versenyt a DSZC iskolái számára 2025. március 17-én.

    Nyelvi verseny a Barossban

    Iskolánként egy-egy 3 fős csapat versenyzett angol, illetve német B1-es szintű feladatokkal a környezetvédelem, fenntarthatóság, ezen belül az újrahasznosítás, újrafelhasználás, tovább ajándékozás témájában. 

    Előzetes feladatként a csapatok egy maximum 10 diából álló ppt-t készítettek angol vagy német nyelven, amelyeket a résztvevő iskolák nyelvszakos oktatói pontoztak. 

    A második fordulóban a csapatok írásbeli feladatokat kaptak a fent említett témából, melyet együtt kellett megoldaniuk. 

    Nyolc angolos és öt németes csapat vett részt a jó hangulatú megmérettetésen, ahol iskolánk németes csapata: Kósa Kitti és Kovács Máté, az első helyen végzett. Eredményüket a zsűri oklevéllel, ajándékutalvánnyal és könyvjutalommal díjazta. 

    Gratulálunk!

    GALÉRIA

    Nyelvi verseny a Barossban

    Barossnémetnyelviverseny (4).jpg
    Barossnémetnyelviverseny (3).jpg
    Barossnémetnyelviverseny (1).jpg

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Keris diákok sikerei a Pelikán Kupán

    Keris diákok sikerei a Pelikán Kupán

    A Jász-Nagykun Szolnok Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara 2025. ápilis12-én immár 18. alkalommal rendezte meg a Pelikán Gasztronómiai Kupát Szolnokon. Az országos szintű megmérettetésen iskolánk, a DSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola is indult.

    2025. ápr. 16.


    DSZC Kereskedelmi

    Zöld böjt - Étkezz szezonálisan!

    Zöld böjt - Étkezz szezonálisan!

    Ma már elképzelni sem tudnánk, hogy ne legyen paradicsom télen, vagy ne kapjunk epret karácsonykor. Bármikor megvásárolhatjuk a paradicsomot, epret vagy akár a dinnyét – még télen is. De elgondolkodtál már azon, honnan jönnek ezek az ételek, és miért lenne jobb, ha inkább azt ennéd, aminek épp a szezonja van?

    2025. ápr. 16.


    DSZC Kereskedelmi

    Bravúros szereplés az OSZKTV humán tantárgyi döntőjében

    Bravúros szereplés az OSZKTV humán tantárgyi döntőjében

    Immár negyedik éve sikerült bekerülnünk az Országos Szakképző Iskolai Közismeretei Tanulmányi Verseny országos döntőjébe. Ennek a közismereti versenynek évtizedes hagyományai vannak. A háromfordulós versenyt kizárólag a szakképzésben tanulók számára hirdetik meg humán, reál és komplex tantárgycsoportban.

    2025. ápr. 16.


    DSZC Kereskedelmi


    Partnereink

    SZC logo

    Debreceni Szakképzési Centrum


    Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola

    4027 Debrecen, Vénkert u. 2.

    Telefon: +3652/413-113, +3652/413-255 (Iskolai ügyintézés)

    E-mail: kereskedelmi.debrecen@gmail.com

    OM azonosító: 203033/013

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/002422


    2025Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola