SZC logo

Debreceni Szakképzési Centrum

OM kód: 203033/013 | 4027 Debrecen, Vénkert u. 2.

Intézmény logo

Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2025. ápr. 16.


DSZC Kereskedelmi

    Keris diákok sikerei a Pelikán Kupán

    A Jász-Nagykun Szolnok Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara 2025. ápilis12-én immár 18. alkalommal rendezte meg a Pelikán Gasztronómiai Kupát Szolnokon. Az országos szintű megmérettetésen iskolánk, a DSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola is indult.

    Keris diákok sikerei a Pelikán Kupán

    Intézményünket Kökényesi Kevin és Veress Mónika Viktória (13.a) végzős vendéglátós tanulók képviselték.

    💪 A verseny során diákjaink kiválóan helytálltak, teljesítményük az élmezőnyben is kimagaslónak bizonyult. A 49 díszterített asztal közül emelkedtek ki szakmai tudásukkal és precizitásukkal.

    A verseny során a résztvevőknek többféle feladatban kellett megmutatniuk, bizonyítaniuk tudásukat: 

    ️ Barista feladat (kávékészítés)
    🍽 Ünnepi díszterítés
    ️ Elméleti teszt
    👔 Szakmai beszélgetés a zsűrivel

    A zsűri értékelése alapján iskolánk diákjai arany minősítésben részesültek, mellyel a legjobbak közé emelkedtek.

    🙏 Köszönjük versenyzőinknek az elkötelezett, kitartó munkát, fantasztikus teljesítményt nyújtottak! Erre az eredményre tanulóink és felkészítő oktatójuk, Hodosi Balázs is méltán büszkék lehetnek! 

     

    📷 Íme, néhány pillanatkép 📸 – egy nap, amire sokáig emlékezni fogunk.

    GALÉRIA

    Keris diákok sikerei a Pelikán Kupán

    PelikánKupa_HodosiB (5).jpg
    PelikánKupa_HodosiB (3).jpg
    PelikánKupa_HodosiB (4).jpg

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Zöld böjt - Étkezz szezonálisan!

    Zöld böjt - Étkezz szezonálisan!

    Ma már elképzelni sem tudnánk, hogy ne legyen paradicsom télen, vagy ne kapjunk epret karácsonykor. Bármikor megvásárolhatjuk a paradicsomot, epret vagy akár a dinnyét – még télen is. De elgondolkodtál már azon, honnan jönnek ezek az ételek, és miért lenne jobb, ha inkább azt ennéd, aminek épp a szezonja van?

    2025. ápr. 16.


    DSZC Kereskedelmi

    Bravúros szereplés az OSZKTV humán tantárgyi döntőjében

    Bravúros szereplés az OSZKTV humán tantárgyi döntőjében

    Immár negyedik éve sikerült bekerülnünk az Országos Szakképző Iskolai Közismeretei Tanulmányi Verseny országos döntőjébe. Ennek a közismereti versenynek évtizedes hagyományai vannak. A háromfordulós versenyt kizárólag a szakképzésben tanulók számára hirdetik meg humán, reál és komplex tantárgycsoportban.

    2025. ápr. 16.


    DSZC Kereskedelmi

    Zöld böjt – a 9. b osztály rajzaival

    Zöld böjt – a 9. b osztály rajzaival

    A 9. b osztály tanulóival a Zöld böjt programban rajzokat készítettünk természetismeret órán a különböző témákkal kapcsolatban.

    2025. ápr. 15.


    DSZC Kereskedelmi


    Partnereink

    SZC logo

    Debreceni Szakképzési Centrum


    Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola

    4027 Debrecen, Vénkert u. 2.

    Telefon: +3652/413-113, +3652/413-255 (Iskolai ügyintézés)

    E-mail: kereskedelmi.debrecen@gmail.com

    OM azonosító: 203033/013

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/002422


    2025Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola